Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a anunțat că în această perioadă se fac demersuri pentru implementarea ordinului Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor care legiferează activitatea punctelor gastronomice în Delta Dunării, respectiv bucătăria autohtonă, din casele localnicilor.
„Din discuțiile purtate cu domnul ministru Eugen Teodorovici, urmează ca Ministerul Finanțelor să găsească cadrul legal privind impozitarea cu 9%, pentru intrarea în legalitate a acestor puncte gastronomice. Conducerea ANSVSA și a Ministerului Finanțelor Publice caută soluții și sper ca într-un termen foarte scurt să se intre într-o legalitate totală cu aceste puncte gastronomice, o inițiativă a lui Ivan Patzaichin, la care am aderat cu toții pentru a o duce la bun sfârșit. În Delta Dunării, turiștii preferă să mănânce în astfel de puncte în gospodăriile populației. Cred că acest pachet pentru turiști va avea un mare succes, nu numai în Delta Dunării, ci în toată țara“, a declarat președintele Horia Teodorescu.
Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!
E minunat ca se serbeaza, dar expresia ,,mica unire,, ar trebui stearsa din gandirea analfabetilor. ...
Cel mai bun aparat e de departe Nespresso.
Părerea mea? Constructorul să facă bine să-și ia numele de pe fațada noii săli polivalente! A...
Uite că mai sunt inimi care bat ca să dăruiască. Un mare BRAVO pentru niște tineri frumoși, cu...
Cauciucuri uzate la 80%.
''Gradul de realizare este de 50%,'' Nenea Teodorescu, 50% nu e aproape de final ci e ,.... jumatate...
Bravo domnule Teodorescu. La mai multe proiecte .
De sala de sport aveam nevoie ca de aer🤣acum avem nevoie de drumuri județene că orașul arata g...
MulÈ›i elevi își petrec timpul prin baruri, prin discoteci, pasă de carte, au foarte multe absenÈ...
Eu am impresia că directorii de la Tulcea sunt fie foarte răi cu cine nu trebuie fie foarte capabi...